Keressük A Jövő Mérnökeit! (videó!)

 

Az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) többrészes ismeretterjesztő videó-sorozatában vettünk részt, melyben két fiatal riporter, Laura és Erik tárják fel, hogy mennyire sokoldalú a mérnöki szakma.
 
Már régóta dolgozunk a mérnök-utánpótlás minél korábbi megszólításán, sok munkán vagyunk túl, de talán mind közül ez volt a legkedvesebb együttműködésünk. Szeretjük ezt a program során   készült videót – magunkat látjuk benne viszont!
 
 
Az evosoftnál tudjuk, tapasztaljuk, hogy mérnöknek lenni jó dolog. Ez egy olyan hivatás, mellyel a jövőt formáljuk, új dolgok kitalálásában és létrehozásában veszünk részt. Olyan dolgokban, melyek korábban még nem léteztek, és amelyekkel egyszerűbbé, praktikussá válhat a körülöttünk lévő világ. Ráadásul a munkaerőpiac is egyre jobban elismeri a mérnöki alkotások értékét, így ez a pálya biztos megélhetést is ad akár már a pályakezdőknek is. Ne beszéljünk mellé - ez is fontos szempont, nagyon is!
 
A mérnöki pálya elképesztően sokszínű, az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) tagvállalatainak köszönhetően nem csak hozzánk pillanthatsz be egy videón keresztül, hanem más cégek életébe is!
 
Gazdaságunk érdeke is, hogy minél több fiatal kapjon kedvet a mérnöki hivatáshoz - ezen dolgozunk az EJMSZ színeiben is, akár a versenytársainkkal is összefogva: