Juttatások, Siemens-részvényprogram

Munkatársaink bérét a nemzetközi szinten referenciaként számon tartott Hay Group munkaerő-piaci kutatása alapján határozzuk meg.

Főállású dolgozóink  a havi béren túl, éves szinten  a cafetéria egyes elemeiből is választhatnak. A saját keret különböző elemekből állítható össze.

Ezen felül a képzési katalógusunkban, több mint 100 technológiai képzés található, kiegészítve készségfejlesztő programokkal, valamint szakmai vizsgákkal. Az oktatásszervezés terén igazodunk a változó igényekhez, a kollégák egyéni fejlődését segítve a külön igényeket is igyekszünk teljesíteni, valamint lépést tartunk a piac gyors változásaival, ezért folyamatosan fejlesztjük képzési kínálatunkat. Cégünkben kiemelt helyet foglalnak el a német és angol nyelvoktatások is, melyekkel üzleti sikerünket szeretnénk tovább gyarapítani. 

A Siemens konszern tagjaként az evosoft főállású dolgozói is részt vehetnek a német anyavállalat globális részvényprogramjában. A részvényesi kultúra, a vállalkozói szemlélet megteremtése mellett a hosszú távú elkötelezettség elismeréseként a Siemens lehetőséget biztosít munkatársainak arra, hogy közvetlenül részesüljenek a vállalat sikereiből.