Jó hely az evosoft!

Két és fél évtizedes múltunk során a szakembereinknek köszönhettük, hogy partnereink egyre nagyobb felelősséget bíztak ránk és ez ma sincs másképp. Hogy miben nyilvánul meg ez a nagyobb felelősség? Munkatársaink a termékfejlesztés egyre korábbi fázisaiba kapcsolódnak be, azaz az egyes termékek létrejöttében egyre nagyobb a befolyásunk. A nagyobb felelősség mellett ma már kapcsolatban vagyunk a végfelhasználókkal, azaz ipari és klinikai szakértőkkel is, akik előtt a megbízónkat magas rangú szakmai partnerként képviseljük.

1995 óta következetes lépései vezettek el minket ehhez a sikerhez, amelyben kulcs mindig az emberi tudás.  A munkatársak és az ő szellemi tőkéjük, amely az egyik legnagyobb érték az evosoft számára. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a szellemi tőkét ápoljuk, gyarapítsuk, megőrizzük és cégen belül tovább is adjuk.

Ahogyan fontosnak tartjuk azt is, hogy a munkatársak ne a napi robot színterének tekintsék a munkahelyüket, hanem egy olyan helynek, ahová szívesen jönnek be dolgozni, és ahol a munka mellett folyamatosan fejlődhetnek, inspirálódhatnak.

HR csapatunk célja, hogy már az első perctől kezdve ügyfél- és megoldásorientált hozzáállással támogassa a kollégákat. 
A munkaerőpiac változásait és a munkavállalók igényeit is követjük, a környezetünkben található jó példákat a mindennapokban is alkalmazzuk. 

Képzési katalógusunkban több mint 100 technológiai képzés található, kiegészítve készségfejlesztő programokkal, valamint szakmai vizsgákkal. Az oktatásszervezés terén igazodunk a változó igényekhez, a kollégák egyéni fejlődését segítve a külön igényeket is igyekszünk teljesíteni, valamint lépést tartunk a piac gyors változásaival, ezért folyamatosan fejlesztjük képzési kínálatunkat. Cégünkben kiemelt helyet foglalnak el a német és angol nyelvoktatások is, melyekkel üzleti sikerünket szeretnénk tovább gyarapítani. 

SCRUM szoba és megbeszélés az evosoftnál