evoSportKlub - Rólunk szól, értünk van!

Sportolni, mozogni, együtt lenni jó! Ez a cél motivált minket, amikor néhány évvel ezelőtt a kollégák kezdeményezésére és aktív részvételével létrehoztuk az evosoft Sportklubot. Az evosoftnál hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet egyensúlyának megőrzése fontos dolog, aminek része a rendszeres sport és mozgás. Több olyan programunk is van, amelyekkel mozgásra, az egészséges életmódra és az egészség megőrzésére szeretnénk ösztönözni a kollégáinkat. 
 
A Sportklub megalakulásával ehhez anyagi támogatást is nyújtunk. A kezdeményezés egy felülről laza és sokat megengedő keretrendszer, amelyet a kollégák belülről alakítanak önszerveződően. Az evosoft által biztosított éves támogatási keret sorsáról, és arról, hogy ebből ki, milyen arányban részesül, minden évben az egyes sportágak szakosztályai maguk döntenek.
 
Az egyes szakosztályok közösségi mozgási programokat szerveznek az adott sportág iránt érdeklődő evosoftosoknak, például versenyeken indulnak, vagy munkaidő után együtt sportolnak. Ezeknek az alkalmaknak az egészségmegőrzésen túl célja a közösségépítés is.
 
A Sportklub egyes szakosztályai az evosoft mindhárom telephelyén megalakultak, így többek között a klasszikus sportágak (futás, kerékpározás stb.), az irodai munka melletti egészségmegőrző foglalkozások (jóga), a csapatban játszható labdajátékok (kosárlabda, röplabda stb.), a technikai sportágak és a munka után végezhető aktív sportok is. Ezeken a rendezvényeken, foglalkozásokon bármelyik evosoftos kolléga részt vehet, felkészültségi és erőnléti szintjétől függetlenül, egyszerre akár több szakosztály programjain is.
 
Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink ne csak a napi munka színhelyének tekintsék az evosoftot, hanem szívesen és örömmel járjanak be a munkahelyükre. Hiszünk abban is, hogy a mentális és fizikai egészség ennek fontos feltétele, amelyhez szeretnénk minden lehetőséget megadni. Külön öröm számunkra, hogy egy olyan kezdeményezést támogathatunk, amely a kollégáktól érkezett, akik óriási lelkesedéssel vesznek részt a Sportklub programjain.
 
A SportKlub keretében is szívesen futunk, akár versenyszerűen is, például 2016-ban és 2017-ben is csapatunk elindult az UltraBalaton versenyen. Szeretünk hobbi szinten és versenyszerűen is kerékpározni, focizni, ping-pongozni, jógázni, falat mászni, squasholni, kosárlabdázni és sárkányhajózni is.
 
És persze várjuk azokat az új kollégáinkat, akik szívesen részt vennének a közös mozgásban is! :)
 
 
Életkép az egyik közös megmozdulásról
 
 
Sportklubjainkról videót is készült, amely az alábbi linken érhető el.