CALL of EVO: Fedezd fel az Univerzumot!

Július 22-én karrier délutánra hívunk Téged az új budapesti székházunkba.  Megnyitjuk Univerzumra keresztelt irodánk kapuit azon informatikusok számára, akik szeretnék jobban megismerni az evosoftot.

A 15:00-kor kezdődő karrier napon rövid, szakmai előadásokon keresztül mutatjuk meg projektjeinket. A szakmai tartalmakon túl a közösségi életet is megismerheted, bemutatkoznak Sportklubjaink, innovációs projektjeink, a környezettudatosságot szem előtt tartó Go Green közösségünk és a jótékonysági projekteket felkaroló evolunteers csapatunk is.

Ha az előadások során felkeltettük az érdeklődésedet, akkor örömmel látunk a standjainknál, ahol szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre projektjeinkkel, és nyitott pozícióinkkal kapcsolatban.

Emellett vezetett túrákkal is készülünk, melyek során megismerheted azt a környezetet, melyben a mindennapok során dolgozunk.

Ha pedig találsz nálunk egy szimpatikus pozíciót, vagy csak szívesen kipróbálnál egy evosoftos interjú szituációt, akkor erre is lesz lehetőséged.

A regisztráltak és a rendezvényünkön aktív résztvevők között fogjuk a nap végén kisorsolni a 100 db páros jegyet a július 29-i bulinkra a Barba Negrába, ahol a Halott Pénz ad koncertet nekünk.

Ha nem tudsz személyesen eljönni az sem probléma, az előadásokat élőben közvetítjük, és online interjú lehetőséget is biztosítunk.
 

Fontos: A karrier délután és a buli is kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!
 

Regisztrálni az alábbi linken tudsz 1 perc alatt:

https://www.evosoft.hu/call-of-evo-regisztracio