Egészség a munkahelyen

Egészség a munkahelyen - Testben és lélekben

Törekvésünk, hogy olyan kollégáink legyenek, akik jól érzik magukat a bőrükben. Tudjuk, hogy nemcsak beszélnünk kell róla, hanem cselekednünk is. Számos, a testi és lelki egyensúly fenntartását szolgáló programot hívtunk életre.
2017-ben harmadik alkalommal szerveztük meg mindhárom telephelyünkön az „Egészségnapot”. Az elnevezés ellenére tavaly már nem egyetlen napon, hanem egy teljes héten keresztül bíztattuk a kollégáinkat, hogy próbálják ki a stresszoldó masszázsokat, főzzenek egészséges fogásokat meghívott séffel, és hallgassanak előadásokat dietetikus, életmód- és sporttanácsadó szakemberek részvételével. Minden évben meghívunk egy neves példaképet is, aki saját élményein keresztül mutatja be a munka és sport egyensúlyát. Szerveztünk ezeken felül állapotfelmérést, erőpróbákat, sport készségfelmérést, sport-tanácsadást, egyéni konzultációt. 
 
Work-Life Balance - központban a munka és a család egyensúlya
 
Az egészségnap keretében tartott előadáson neves gyermek-gasztroenterológus foglalkozott a kis korban is fontos és alakítható egészségtudatosságról. Munkatársaink önkéntes alapon részt vehetnek az egész évben zajló High-Speed Mental Debugging programon is, aminek keretében profi életmód tanácsadó segít a munkahelyi és magánéleti összhang megteremtésében.