TechClub

Munkatársaink évről-évre rengeteg hazai és nemzetközi szakmai továbbképzésen, konferencián, workshopon vesznek részt. Ezeken az alkalmakon olyan tudás birtokába juthatnak, amelyek nem csak nekik adhatnak újat, hanem a többi kollégának is. A TechClub egy olyan fórum, ahol a munkatársaink ezeket az ismereteket szélesebb körnek adhatják át.

2011-ben indult útjára ez a belső tudásmegosztó kezdeményezésünk, ahol kollégák adnak elő egymásnak. Az ötlet sikerét bizonyítja, hogy a TechClub mára 30 előadással, csaknem 1300 résztvevővel a háta mögött még mindig aktív házon belüli szakmai fórumként funkcionál. A kezdeményezést a miskolci és a szegedi irodáinkban is folytatjuk, így a cég egésze bekapcsolódott a házon belüli programba.

A TechClub a technológiai érdekességeket az evosoftos projektek vonatkozásban mutatja be, erősítve a cégen belüli szakmai életet és a tudástranszfert. Az itt előadó kollégák közérthetően mutatják be az általuk jól ismert szakmai témákat; ezzel nemcsak tapasztalatot és tudás adnak át, hanem hidat képeznek a különböző tematika, technológia mentén működő üzletágak között.

A TechClub számokban nem mérhető adottsága, hogy az ott résztvevő kollégák egy-egy szakmai témához társakat találhatnak a későbbi eszmecserékhez, támogatáshoz és konzultációkhoz. A tapasztalatcserén túl munkatársaink itt mutatják be azokat a projekteredményeiket, amelyekre evosoft szinten méltán lehetünk büszkék.

TechClub előadás az evosoftnál