A szakma tisztelete

Az evosoft titka az itt lévő szellemi tőke 

Ügyvezetőnknek, Várady Péternek gyakran teszik fel azt a kérdést, hogy mi az evosoft titka? A válasz meglepően egyszerű: „Nincs semmilyen titkos recept. A legjobb szakemberekkel dolgozunk!”

Szoftverfejlesztő cégként szakértelemmel és hozzáértéssel tudunk szakmai sikereket elérni. A nálunk elérhető tudásban, vagyis a kollégákban rejlik az evosoft ereje. Büszkék vagyunk arra a szellemi tőkére, amit házon belül tudhatunk. Célunk, hogy ezt a szellemi tőkét ápoljuk és gyarapítsuk – mert ennek köszönhetjük mindazt, amit mára elértünk.

Minden kollégánk számára biztosítjuk az egyéni fejlődési lehetőséget, amellyel ők élnek is! Mit jelent ez számok nyelvén? 2012-ben a havi magyar átlagbér 2-szeresét költöttünk a munkatársak képzésére!

A szokásos szakmai oktatások mellett egyre népszerűbbek a konferenciák és a cégen belüli technológiai önképzés is. Idén lett egy éves a TechClub nevű rendezvényünk, amelyen a kollégák egymásnak adják át a technológiai tudást és projekt-tapasztalatokat.

Fontos számunkra, hogy a munkatársak nagyra becsült szellemi tőkéjét ne csak képezzük, hanem meg is tartsuk. Büszkék vagyunk arra, hogy az evosoft esetében a fluktuáció hozzávetőlegesen csak a fele az iparágban megszokottnak. Úgy gondoljuk, hogy ez a mérőszám nagyon jól mutatja a munkatársaink és a munkaerőpiac ítéletét, miszerint: „Jó hely az evosoft!”

Az egyik tesztlaborunk