Melyek az evosoftos értékek?

Magyarország vezető szoftverháza vagyunk (BBJ – Budapest Business Journal 2014) - immáron évek óta. Ez egy olyan eredmény, amelyre bármely más informatikai vállalat büszke lehetne, természetesen mi is azok vagyunk. Ezt az előkelő helyet és szakmai elismerést azoknak a kollégáknak és szakértelmüknek köszönhetjük, akikkel nap mint nap együtt dolgozunk.

Ezek a kollégák és az ő szakmai tudásuk az, amely az evosoftot előre viszi, és lehetővé teszi számunkra, hogy a Siemens AG kulcsfontosságú partnerként számítson ránk. Ők és a szakmaiság támogatása számunkra a legfontosabb értékek, amelyek mellett letesszük voksunkat. Hogyan éljük meg mindezt a mindennapokban? Olvass tovább az almenükben, és mindenre fény derül!

Az alábbi listában szedtük össze, hogy pontosan mit is jelentenek az evosoftos értékek:

Mit jelent számunkra az üzleti gondolkodás?

  • Ügyfélorientáltságot: munkánk során az értékteremtésre koncentrálunk. Az ügyfél kérésein túl, értjük magát a megoldandó problémát is. Szakmai, domain és piaci ismereteinket kamatoztatva minőségi és releváns megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.
  • Gazdasági szemléletet: döntéseink során tudatosan mérlegeljük a ráfordítás-kihozatal egyensúlyát.
  • Adaptációs képességet: nyitottak és képesek is vagyunk a változásra. Alkalmazkodunk a változó ügyféligényekhez és üzleti környezethez.
  • Hosszú távú stratégiát: stratégiánkat a fenntarthatóság jegyében alakítjuk. Ez kiszámíthatóságot, megbízhatóságot és biztonságot teremt az ügyfelek, tulajdonosok és munkatársak számára.


Emberközpontúság

Emberközpontúságunk alapja a tisztelet és a bizalom. Ez nem pusztán azt jelenti, hogy a vezetők bíznak a munkatársakban, hanem azt is, hogy a munkatársak bíznak a vezetőkben – ugyanakkor egymásban is. Bíznak/bízunk a tudásban, a tehetségben és a szorgalomban, így tudunk emberileg és üzletileg sikeres, ütőképes csapatokat építeni.

Szakmai kiválóság, professzionalizmus

Nem csak az ügyfél szakmai környezetét ismerjük, de az üzleti környezetének a megismerésére is törekszünk. Az együttműködés során egyszerű beszállítói kapcsolat helyett partnerség kialakításán dolgozunk.

Lehetőség szerint komplett, komplex megoldásokat szállítunk - ezért a teljes fejlesztési folyamatban szoros együttműködésre törekszünk, amelyhez igen erős „soft skillekre” van szükségünk. A mi szakmai kiválóságunk nem elválik az üzleti gondolkodástól, hanem annak részeként jelenik meg.

A lehetőségeinket, képességeinket ismerjük, ugyanakkor a személyes korlátainkkal is tisztában vagyunk. A szakmai kiválóság elérésére a tudásunkat és a képességünket folyamatosan fejlesztjük.

Az egyes feladatokhoz a felkészültségünk tudatában, ugyanakkor kellő alázattal közelítünk. Tudjuk azt is, hogy a projektérdek akkor sem sérülhet, ha rövid időre a komfortzónánkon kívülre kerülünk.

Következetesség, hitelesség

Koherens rendszer építésén dolgozunk, amelyben a cég stratégiája, a kapcsolatunk az ügyféllel, a minőségre való törekvésünk, és a munkatársakkal folytatott kommunikáció egymáshoz világosan, átlátható módon kapcsolódnak.

A meghirdetett elveinket a napi tetteink szintjén is igyekszünk következetesen betartani. Amikor kommunikálunk, azt egymással összhangban tesszük - az egyes vezetői szintek kommunikációja mélységében eltérő lehet ugyan, tartalmilag azonban azonos, egymásból származtatható. Mindehhez közös nyelvezetet, és stílust használunk.