Kik vagyunk?

Kedves Olvasó!

Európa nagy részén a 18-adik életév betöltése egyben a nagykorúság elérését is jelenti. Az evosoft 2012-ben töltötte be a 18. életévét.

Az eltelt 18 év alatt sok minden történt – de ami a legfontosabb, kicsiből naggyá lettünk. 18 évvel ezelőtt minden azzal kezdődött, hogy három ügyes mérnök kitalált valamit, tovább gondolták az ötletüket, amelyből mára egy több mint 600 fős vállalat nőtte ki magát. 18 év alatt egyre nagyobb lépések követték egymást: egy kis lakásiroda szerepét nagy székházak vették át. 2013-ban Budapesten a központunk mellett két újabb irodát nyitottunk és Miskolc mellett immáron Szegeddel erősítjük a vidéki telephelyeink sorát.

Sikereinket és dinamikus fejlődésünket nem másnak köszönhetjük, mint a kitartó munkánknak és a kollégáinknak.  Az ő szakértelmük, technológiai tudásuk és elhivatottságuk nélkül az evosoft ma nem tartana ott, ahová eljutott.

Cégünk 100%-ban az evosoft GmbH tulajdona, amely a Siemens csoport tagja. Német ügyfelünk stratégiai fontosságú partnere vagyunk, a Siemens minden szektorában vannak projektjeink.

Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta Magyarország vezető szoftverházaként tartanak minket számon, az informatikai terület egyik legstabilabb munkaadójaként. Jelen vagyunk a legtöbb magyarországi műszaki felsőoktatási intézményben előadóként és szakmai programok támogatójaként, saját ösztöndíjprogramunkkal két vidéki intézmény diákjait támogatjuk.

Minden jelentősebb hazai állásbörzén részt veszünk, folyamatosan számítunk az új kollégákra, pályakezdőkre. Lehet, hogy Önre, Rád is.

Nézzen körül aktuális pozíciónk között!

Üdvözlettel:

Várady Péter