Kik vagyunk?

Kedves Olvasó!

Az evosoft Hungary Kft. egy több mint 20 éve kezdődött sikertörténet főszereplőjeként elképesztő utat járt be: egy pár fős kis cégből mára hazánk egyik meghatározó informatikai vállalatává lépett elő. Nevünk egyet jelent a világszínvonalú szoftvertermékek fejlesztéssel. Nem túlzás azt mondani, hogy az emberiség és a körülöttünk lévő világ kihívásaira választ adó termékek létrehozásán dolgozunk, többek között az ipari automatizálás-technika, a hajtástechnika, az elektromos autók, az orvostechnika, a vasúti és az energetikai automatizálás terén. Mindig is a legmagasabb színvonalú mérnöki munkára törekedtünk, évről évre egyre többen.

Büszkék vagyunk arra is, hogy Budapest mellett két vidéki nagyvárosban, Miskolcon és Szegeden is jelen vagyunk a régiók meghatározó informatikai munkaadójaként. A magyarországi evosoft ma már több mint 1000 kollégának ad munkát, árbevételünk 2016-ban tisztán szoftverfejlesztésből több mint 16,5 milliárd forint volt.

Sikereinket és dinamikus fejlődésünket nem másnak köszönhetjük, mint kitartásunknak és a nálunk dolgozó kollégáknak, hiszen szakértelmük, technológiai tudásuk és elhivatottságuk nélkül az evosoft ma nem tartana ott, ahová eljutott.

Cégünk 100%-ban az evosoft GmbH tulajdona, amely a Siemens világvállalat része. A Siemens AG stratégiai fontosságú kutatási-fejlesztési partnereként a technológiai óriás szinte valamennyi szakterületén jelen vagyunk, egyre több termékfejlesztési és rendszertesztelési feladatot és egyre több felelősséget kapva az új megbízásokkal.

2015 nagyon fontos állomás volt az életünkben, ugyanis a meglévő termékfejlesztések mellett további, stratégiai fontosságú területre léptünk: az evosoft a Siemens konszernen belül csatlakozott a Corporate Technology (CT) részleghez, amely részleg többek között a Siemens jövőbeni, stratégiai fontosságú technológiai irányvonalait is meghatározza. Másként szólva, aktív szerepet vállalunk abban, hogy a jövő Siemens termékei milyen technológiákra épülve kerüljenek majd a piacra, ezzel áttételesen pedig az egész szoftver-iparág fejlődésére is befolyással lehetünk. Ez a lépés óriási új lehetőségeket rejt magában, amellyel az evosoft élni fog!

Büszkék vagyunk arra is, hogy évek óta Magyarország vezető szoftverfejlesztő vállalataként tartanak minket számon (Budapest Business Journal Book of Lists 2015/2016, Szoftverfejlesztők), a hazai informatikai piac egyik legstabilabb munkaadójaként.

Hiszünk a jövő mérnöknemzedékében, ezért aktív kapcsolatokat ápolunk a meghatározó hazai műszaki felsőoktatási intézményekkel. Számos helyen jelen vagyunk  vendégelőadóként, szakmai programok támogatójaként (pl. a BME RobonAUT autonóm robotversenye), rendszeresen együttműködünk szakmai diákszervezetekkel. Nyílt napjainkon a hallgatók az evosoftos projektek és laborok mindennapjaiba pillanthatnak be, hogy diplomaszerzés után milyen alkotó és értékteremtő munkát végeznek a mérnökök, és hogyan valósul meg a gyakorlatban mindaz, amit az iskolapadban tanultak.

2015 decemberében együttműködési szándéknyilatkozatot írtunk alá a Dunaújvárosi Egyetemmel és az és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ). Célul tűztük ki a hazai műszaki felsőoktatás és a mérnöki életpálya népszerűsítését, a tehetséggondozást, és azt, hogy e cél érdekében közösen lépünk fel. Az együttműködéstől azt várjuk, hogy a jövő mérnökgenerációi maradandó és az emberek hétköznapjait jobbá tevő alkotásokra legyenek képesek, versenyképesebbé téve a magyar gazdaságot és az országban összpontosuló szellemi tőkét.

Minden jelentősebb hazai állásbörzén ott vagyunk, mert folyamatosan számítunk az új kollégákra, pályakezdőkre. Lehet, hogy Önre, Rád is!

Nézzen, nézz körül aktuális nyitott pozíciónk között!

Üdvözlettel:

Várady Péter