Kik vagyunk?

Kedves Olvasó!

Az evosoft Hungary Kft. egy több mint 20 éve kezdődött történet főszereplőjeként elképesztő utat járt be: egy pár fős kis cégből mára hazánk egyik meghatározó informatikai vállalatává lépett elő. Nevünk egyet jelent a világszínvonalú szoftverfejlesztéssel. Nem túlzás azt mondani, hogy az emberiség és a körülöttünk lévő világ kihívásaira választ adó termékek létrehozásán dolgozunk, többek között az automatizálás- és hajtástechnika, az orvostechnika, a vasúti rendszerek és az energetika terén. Mindig is a legmagasabb színvonalú mérnöki munkára törekedtünk, évről évre egyre többen.
Büszkék vagyunk arra is, hogy Budapest mellett ma már két vidéki nagyvárosban, Miskolcon és Szegeden is jelen vagyunk a régiók meghatározó munkaadójaként. A magyarországi evosoftnál ma már mintegy 750 főállású kolléga dolgozik, árbevételünk 2015-ben pedig megközelítette a 15 milliárd forintot.

Sikereinket és dinamikus fejlődésünket nem másnak köszönhetjük, mint kitartásunknak és a nálunk dolgozó kollégáknak, hiszen szakértelmük, technológiai tudásuk és elhivatottságuk nélkül az evosoft ma nem tartana ott, ahová eljutott.

Cégünk 100%-ban az evosoft GmbH tulajdona, amely a Siemens világvállalat része. A Siemens AG stratégiai fontosságú kutatási-fejlesztési partnereként a technológiai óriás szinte valamennyi szakterületén jelen vagyunk, egyre több termékfejlesztési feladatot és egyre több felelősséget kapva az új megbízásokkal.
Büszkék vagyunk arra is, hogy évek óta Magyarország vezető szoftverházaként tartanak minket számon (Budapest Business Journal Book of Lists 2014/2015), a hazai informatikai piac egyik legstabilabb munkaadójaként.

A legtöbb magyarországi műszaki felsőoktatási intézményben jelen vagyunk  vendégelőadóként, szakmai programok támogatójaként (pl. a BME RobonAUT robotversenye), rendszeresen együttműködünk szakmai diákszervezetekkel. Nyíltnapjainkon a hallgatók az evosoftos projektek és laborok mindennapjaiba pillanthatnak be, hogy diplomaszerzés után milyen alkotó és értékteremtő munkát végeznek a mérnökök, és hogyan valósul meg a gyakorlatban mindaz, amit az iskolapadban tanultak.

Minden jelentősebb hazai állásbörzén ott vagyunk, mert folyamatosan számítunk az új kollégákra, pályakezdőkre. Lehet, hogy Önre, Rád is!

Nézzen körül aktuális nyitott pozíciónk között!

Üdvözlettel:

Várady Péter