Jó hely az evosoft! - Képzések

Két évtizedes múltunk során a szakembereinknek köszönhettük, hogy partnereink egyre nagyobb felelősséget bíztak ránk és ez ma sincs másképp. Hogy miben nyilvánul meg ez a nagyobb felelősség? Munkatársaink a termékfejlesztés egyre korábbi fázisaiba kapcsolódnak be, azaz az egyes termékek létrejöttében egyre nagyobb a befolyásunk. A nagyobb felelősség mellett ma már kapcsolatban vagyunk a végfelhasználókkal, azaz ipari és klinikai szakértőkkel is, akik előtt a megbízónkat magas rangú szakmai partnerként képviseljük.

Az elmúlt 20 év apró, következetes lépései vezettek el minket ehhez a sikerhez, amelyben kulcs mindig az emberi tudás.  A munkatársak és az ő szellemi tőkéjük, amely az egyik legnagyobb érték az evosoft számára. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a szellemi tőkét ápoljuk, gyarapítsuk, megőrizzük és cégen belül tovább is adjuk.

Ahogyan fontosnak tartjuk azt is, hogy a munkatársak ne a napi robot színterének tekintsék a munkahelyüket, hanem egy olyan helynek, ahová szívesen jönnek be dolgozni, és ahol a munka mellett folyamatosan fejlődhetnek, inspirálódhatnak.

Az evosoftnál több szinten folynak összetett oktatási programok, melyek a szakmai tudás mellett a készségfejlesztésre és a nyelvi fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A hagyományos tanfolyam jellegű képzések mellett coaching és blended learning programok is nagyobb teret kapnak. Fontos kiemelni, hogy az evosfotnál a képzések nem a tanfolyamon eltöltött napokból állnak, hanem az előzetes felkészüléssel és az utókövetéssel válnak teljessé.  Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink több szakmai fórumon, más cégek előtt képviselik az evosoftot és megosztják a felhalmozott tudást és best practice-t.

SCRUM szoba és megbeszélés az evosoftnál