Egészség a munkahelyen

Egészség a munkahelyen - Testben és lélekben

Törekvésünk, hogy olyan kollégáink legyenek, akik jól érzik magukat a bőrükben. Tudjuk, hogy nemcsak beszélnünk kell róla, hanem cselekednünk is. Számos, a testi és lelki egyensúly fenntartását szolgáló programot hívtunk életre.
Tavasszal másodszor szerveztük meg mindhárom telephelyünkön az „Egészségnapot”. Az elnevezés ellenére tavaly már nem egyetlen napon, hanem egy teljes héten keresztül bíztattuk a kollégáinkat, hogy próbálják ki a stresszoldó masszázsokat, főzzenek egészséges fogásokat meghívott séffel, és hallgassanak előadásokat dietetikus, életmód- és sporttanácsadó szakemberek részvételével. Minden évben meghívunk egy neves példaképet is, aki saját élményein keresztül mutatja be a munka és sport egyensúlyát. Szerveztünk ezeken felül állapotfelmérést, erőpróbákat, sport készségfelmérést, sport-tanácsadást, egyéni konzultációt. 
 
Work-Life Balance - központban a munka és a család egyensúlya
 
Az egészségnap keretében tartott előadáson neves gyermek-gasztroenterológus foglalkozott a kis korban is fontos és alakítható egészségtudatosságról. Munkatársaink önkéntes alapon részt vehetnek az egész évben zajló High-Speed Mental Debugging programon is, aminek keretében profi életmód tanácsadó segít a munkahelyi és magánéleti összhang megteremtésében.