Belső képzéseink

Az evosoft egy informatikai cég – technológiából, a technológiai tudásból élünk. Abból a tudásból, amely a kollégák fejében összpontosul, gyarapodik és az evosoft termékeiben testesül meg. Elengedhetetlen, hogy egy-egy témának a szakértői legyünk. Büszkén vállaljuk, hogy az evosoftnál sok ilyen szakember van.
Cégünk számos formáját támogatja a szakmai fejlődésnek, és mindig nagy örömmel tölt el minket az is, amikor a kollégáinkban merül fel az igény, hogy átadják az ismereteiket.

Ebből a célból hoztuk létre azokat a belső fórumokat, összejöveteleket, amelyeken egymás között osztják meg az ismereteket, kikérik egymás véleményét, és ami még fontosabb, tanulnak a másiktól. Az evosoft felismerte ezeknek a közösségi kezdeményezéseknek az erejét, felkarolta, teret és kellő publicitást biztosít a szakmai fórumoknak.

Az Innovation Minutes Miskolcon kezdetben néhány fősnek induló délutáni beszélgetés volt - mára már, a helyi egyetem hallgatói is rendszeresen látogatják a találkozókat.

Budapesten a TechClub már egy éves, a rendszeresen teltházas előadásoknak több mint 400 látogatója volt az evosofton belül.

A QM-pizza egy olyan – elsősorban nem technológiai témájú program – amelyen az evosoft minőségügyi munkatársai az önismeret, a hatékony projekttervezés és a minőségtudatosság fontossága, rizikói témaköreiben tartanak előadásokat.

Architekt-programunkban házon belül vannak a szakértők, akik egy-egy téma specialistái. A náluk lévő tudást előadásaikon adják át a téma iránt érdeklődőknek.

Az eWay nevű saját tehetséggondozó programunkon a legjobb kollégáink vehetnek részt egy két éven át tartó, szakmai, soft-skill és vezetői képességeket fejlesztő oktatás-sorozaton.

A programok minden evosoftos munkatárs számára nyitottak, akik akár a munkaidő keretei között is részt vehetnek ezeken a képzéseken.