Architekt-program

Házon belül vannak a szakértőink 

Kik az architektek?
Azok a kollégáink, akik egy témakör specialistái, szakértői szinten ismerik a kapcsolódó technológiákat. Képesek megtervezni egy nagyobb szoftver vagy rendszer architektúráját és alternatív megoldásokat nyújtanak egy adott probléma megoldására. Több éves tapasztalattal és domain-tudással rendelkeznek.

Mivel foglalkoznak?
Az architektek feladata a projektek technológiai támogatása. Ők végzik az implementációhoz szükséges ráfordításbecsléseket, konzultálnak a fejlesztőkkel és az ügyfél képviselőivel, technikai kérdésekben pedig támogatják a kollégákat.
Folyamatosan képezik magukat szakmai előadások és konferenciák látogatása révén. Az itt megszerzett tudást cégen belül osztják meg.

Az evosoft architekt-csapata 

Mi az az architekt-program?
Az evosoft díjazza és elismeri a szakmai tudást. Saját belső képzési és pontrendszere révén motiválja architektjeit a magas szintű szakértelem bővítésére. Ösztönzi a kollégákat olyan spektrumot szélesítő tevékenységekre, mint a publikálás, konzultáció, belső oktatások, lektorálások, MCP-vizsgák, konzulensi támogatás, szakdolgozat bírálat, belső fejlesztések, cégen belüli mentorálás és szabadalmak létrehozása. Ezek mind pontot érnek abban a rendszerben, amelyhez az evosoft egyedi jutalmazást alakított ki a szakmai kiválóságok számára.

Miért olyan fontos ez?
A szakmai tudás és szellemi tőke gyarapítása nem csak a kollégák, hanem az evosoft érdeke is. Nincs annál hatékonyabb módja a tudás átadásának, mint a szakértelem házon belüli gyarapítása. A célunk egyszerű és világos volt: a legfőbb értékünk a fejekben meglévő tudás, így elengedhetetlen a hatékony tudásmenedzsment, amelyben kulcsszerepet játszanak az architektek.