3 mérnök, 3 életút

Mérnöknek lenni jó - de miért is? Három kollégánk példáján keresztül mutatjuk meg, hogy miért jó választás a mérnöki életút! Balázs, Norbi és Zsombor mindannyian az informatika iránt kötelezték el magukat, és ebben a szakmában találtak még azt a „valamit”, amitől teljesnek érzik a hétköznapokat, és amit örömmel végeznek.

3 ember, 3 életút, különböző tapasztalatokkal és élményekkel. Erről meséltek mindannyian.
Zsombor Test Architectként,  Norbi Module  Engineerként és Balázs projektvezetőként dolgozik az evosoftnál.
 
 
 
„Az iparban szerzett tudásunkat az egyetemekre juttatjuk vissza”
 
Az evosoftos PLC programozók feladata nagy felelősséggel párosul: ők az első felhasználói az ipari termékek prototípusainak, másként szólva ők az utolsó lépcsőfok egy-egy termék piacra kerülése előtt. Amit ők nem derítenek ki, az már nagy valószínűséggel csak az ügyfélnél jelentkezik hibaként. Egyikőjük Radovics Balázs kollégánk, aki már rögtön az egyetem után a PLC csapat teljes jogú tagja lett.
 
 
 
 
„Fontos számomra, hogy emberi életek megmentéséért dolgozhatok”
 
Az egyetemről kikerülve az evosoft az első munkahelye Holló Norbert kollégánknak. Először csak kötelező szakmai gyakorlatra jelentkezett az evosofthoz, ám másfél hónap elteltével itt „ragadt”. Ennek már lassan 4 éve. Azóta Norbi Module Engineer lett az orvostechnikai termékfejlesztéssel foglalkozó üzletágunknál.
 
 
 
 
„Óriási élmény, hogy már a termék „megszületésekor” is jelen lehettem”
 
Egy újonnan alakuló projekt egyik alapító tagjaként kezdett az evosoftnál Csépe Zsombor kollégánk. A téma, amin dolgozik, egyre nagyobb lett, és Zsombor nemrég válaszút elé került: el kellett döntenie, hogy a menedzseri vagy a szakmai előrelépésben látja a jövőjét.